BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
-21- Şerefsiz şerefli: İdam konusunu hükümet muhalefetle görüşecek, fazla da geciktirmeyiz
» -21- Şerefsiz şerefli: İdam konusunu hükümet muhalefetle görüşecek, fazla da geciktirmeyiz
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, HSYK'nın talebi doğrultusunda Bakırköy Adliyesi, Küçükçekmece Adliyesi ve Bölge İdare Mahkemesi'nde görevli 140 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verdi.Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltılar sürüyor. Adalet Bakanı Bozdağ, "6 bin civarında gözaltı var. 6 bini de geçecektir. Bunlarla ilgili adli süreç devam edecektir" dedi. Konuşan üst düzey bir Türk yetkili de, darbecilerden birkaç grubun İstanbul'da hâlâ direndiğini ama tehlike oluşturmadığını söyledi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


