BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Bunu olacağı belli idi ve hazırlıklar bu yönde yapıldı ; Kobani'de sokak savaşı başladı...
» Bunu olacağı belli idi ve hazırlıklar bu yönde yapıldı ; Kobani'de sokak savaşı başladı...
Salının gelişi Pazartesinden belli idi sesiz çığlıklar yükseldi, dünya uyumuştu, sabaha karşı Kobani ele geçirildi şimdi ölüleri sayanlar dün rahat rahat uyudular, ölüleri yarına sayarız diyorlardı. Ve de bu gün ölüler sırtından politika yapmanın zamanı deyip konuştular ve de konuşuyorlar. İşte dünya, işte Türkiye, ne güzel hayat ve yaşamak, şarkıları bitti. Bizim dikta yönetimi, ve diktatörün uşaklığı ile yıllardır kurulan senaryo seti faaliyete geçti. Yıllardır uyardığımız ve dilenmeyen olgu sayesinde olanlar oldu. İstihbarat olgusu içinde psikolojik ve sıcak operasyonlar ile beraber din savaşları başladı. Dünyanın bazı ülkelerinin tezgahı ile önce Narko-terör örgütleri en bilineni PKK diye ortaya çıktı, sonraki zamanlarda din sömürücüsü bir hükümet ve başına kukla olarak diktatör geçirildi. Bu dikta ve diktatör aldığı emirler doğrultusunda önce ülkeyi din sömürüsü altında ikiye böldü. bu arada hukuku kullanarak bir sürü operasyonlar yaptı. Evet, sonunda olan oldu düşünen hayvan tabir ettiğimiz bir sürü insan öldü. Bu daha başlangıç dahada insan ölecek dünya şimdi politikalar üretme peşinde bakalım sonumuz ne olacak. şimdiki zaman diliminde AKsiyonun bol olduğu önce sanal sonra geçek kişilerle çekilen filimde ölüm ve korkunun hakim olduğu bir bölüm sabah saatlerinde başladı, şimdiki çekilen sahnelerde yapay olarak üretilen bu senaryo için eğitilen IŞİD teröristleri haftalardır kuşatma altında tuttukları Kobani'ye girdi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Foto Galeri TÜMÜ
Bakmadan Geçme
Videolar TÜMÜ
E-Posta Listemize Katılın
Üye Girişi
YAZARLAR Tüm Yazarlar
Can PULAK
YÜKSELEN DEĞER KARS
Ali Berham Şahbudak
Devrimle Kurulmuş Bir Cumhuriyet, Baskılarla Değil, Adaletle Yönetilmelidir.
Serendip Altındal
NİŞANGAH
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Video Galeri Tümü
ANKET
Bu kullandığınız site kapatılsın mı?
Hava Durumu

İçerik Yükleniyor...
Puan Durumu
Takımlar | O | G | B | M | A | Y | AV | P |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1.ANTALYASPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3.CORENDON ALANYASPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5.FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6.FENERBAHÇE A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
7.GALATASARAY A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
9.GENÇLERBİRLİĞİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10.GÖZTEPE A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
11.İKAS EYÜPSPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
12.KASIMPAŞA A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
13.KAYSERİSPOR FUTBOL A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
14.KOCAELİSPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15.KONYASPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
17.SAMSUNSPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
18.TRABZONSPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.
Sanal Yorum, Eleştiri, TV Gazetesi
KAPAT
Gecelerin Kasveti ve Gözlerdeki Anlamı
Kontrol Kimde? Yapay Zekâ mı, İnsan mı?
Savaş ve Şiddetin Etik Boyutu
İnsan Doğasında Şiddet ve Ölüm Eğilimi
Almanya ve Siyasi Eleştiriler: Geçmişten Günümüze Bir Bakış
Geçmişin Unutulması ve Günümüz Siyasetine Eleştiriler
Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu
Türkiye'ye ders veren ve önceki yönetimi destekleyen devletlere karşı, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diyerek eleştirel bir duruş sergileyebiliriz. Çünkü bu deyim, tutarsızlıkları ve çifte standartları etkili bir şekilde vurgular. Özellikle uluslararası ilişkilerde çıkarların ön planda olduğu bu zaman diliminde, bu deyim, ülkelerin kendi çıkarları doğrultusunda davranıp tam tersi yönde eylemler gerçekleştirmelerini eleştirmek için güçlü bir araçtır…
Manipülasyon ve Propaganda: Küresel Çatışmalarda Gerçeklerin Bükülmesi
Bir Araştırma ve Değerlendirme
AB-İsrail Gazze Yardım Anlaşması: Detayların Değerlendirmesi
AB-İsrail Gazze Yardım Anlaşması: Detayların Değerlendirmesi
Avrupa Birliği ile İsrail arasında Gazze’ye yönelik insani yardımlar konusunda varılan anlaşma, son dönemde bölgedeki insani krizi hafifletmeye yönelik önemli bir diplomatik gelişme olarak öne çıkıyor. Uluslararası toplumun dikkatinin odaklandığı bu anlaşma kapsamında, çeşitli geçiş noktalarında yardım konvoylarının daha etkin bir şekilde yönlendirilmesi, prosedürlerin sadeleştirilmesi ve en çok ihtiyaç duyulan kalemlerin öne çıkarılması amaçlanıyor. Taraflar arasındaki görüşmeler sonucunda, yardımların bürokratik engellere takılmadan hızlıca ulaştırılması için yeni mekanizmaların hayata geçirilmesi planlanmakta. Ancak, anlaşmanın uygulama alanları ve kapsamı hakkında bazı soru işaretleri varlığını koruyor.
Ölüm ve öldürmek, pekiyi bunu Öğrenmek Nedir?
Ölümden önce Yaşam Boyu Devam Eden Bir Yolculuğun Anlamı
ABD Derin devleti ve silah baronları kızıyor Ve de: “Trump Laf Salatası Yapma İcraatın Göster” diyorlar….
Metin bölümler ayrılmış bir biçimde sunulmaktadır, metinde özetle, ABD derin devleti ve silah baronlarının Trump'a yönelik tepkisini ele alarak başlıyor. Bu tepkilerin, Trump'ın söylemlerinin somut sonuçlar üretmemesi üzerine ortaya çıktığı belirtiliyor.