BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
İşte size pero-savaş gündemi; Petrolü Türkiye yerine buradan geçir...
» İşte size pero-savaş gündemi; Petrolü Türkiye yerine buradan geçir...
Milenyum daha önceden sizlere bu olgudan değişik haberlerimizde söz ettik, ve de Petro-savaş olgusu içinde narko-terör ve şimdiki Din sömürücü olguların olduğunu belirtik 2016 yılının ortasına doğru bu olgunun çoğalacağını defalarca bildirdik. Bunun yanında çıkar için dostumuz ve müttefikimiz olan ülkelerin son 70 yılda soğuk savaş dahil her konunun bu proje dahilinde yürüdüğünü son 8 senede ortak olarak kurdukları İşte tek bizim söylediğimiz olgu Dünya Terör Mühendislik Üniversitesi (DTMÜ) imzası ile oluşturulan proje kapsamında “Batı ve doğu komisyonu savaş komitesi” emir ile değişik senaryolar yapılarak Türkiye siyasetini yönlendirdiğini değişik ortamlarda anlattık. Şimdi ise bu konuda ne kadar tutarlı olduğumuzu anlatmaktan bizler utanıyoruz. İranlı bir diplomat Kürdistan bölgesine petrolü Türkiye yerine İran'dan geçirmesini önerdi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


