BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Tayyipistan da olursa, Adil ve hızlı bir dava istiyormuş, buna gülelim mi dersiniz?....
» Tayyipistan da olursa, Adil ve hızlı bir dava istiyormuş, buna gülelim mi dersiniz?....
En hızlı, en karmaşık, en bölücü hükümeti uyarılarımıza rağmen batı savaş kolu lideri olan ABD ile ortak gizli istihbarat yapan son 17 yılda açıkça yapılanmasına ve bu hale gelmesini hızlı bir şekilde organize edenlerin toplandığı Almanya. Şimdi yine organize bir biçimde bölünmeyi parçalanmayı arka kapılardan yapan Almanya. Ortadoğu bölgesinde başata Narko-terör örgütü PKK yı ekonomik yönden özgürlük kisvesi altında destekleyen Almanya. Bizim bolca yayınladığımız Video'da da görülen biçimiyle dini terörist olguları içlerinde besleyen ve bunu özgürlük kisvesi altında yapılandıran Almanya. Eskiden Ortadoğu ve Avrupa'nın tapon bölgesi olan Türkiyeyi dini yollardan bölen ve daha önceleri organize ettikleri Narko-terör örgütü ile beraber kurdukları senaryolarda silah ve çeşitli istihbarat sağlayan Almanya. Ve de oradan basın yayın olgusu altında çalışan haber veren haber alan bir kişi Adil ve hızlı bir dava istiyormuş. İşte bu yapılanma içinde uyarılarımıza rağmen destekledikleri Partili diktatör ile yönetilen Tayyipista'da bu isteği olur mu diye düşündükçe aklımıza geçmiş olgular ve olanlar geliyor, yeni bir senaryonun hazırlıklarımı yapılıyor diye düşünüyoruz. Çünkü dün hasretle Andığımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı Çanakkale'de o zaferi yakalayamayacaktık. uzun lafın kısası veya uzunu siz karar verin Birinci dünya savaşındaki müttefikimiz olan yine Almaya idi. şimdi onların soyundan gelenler ile bizim Hitler bozuntusu diktatörümüz arasındaki ilişki malumunuzdur. bunları yıllardır yazıyoruz anlayan anlar umudunu taşıdık ama yanılmışız. Evet, batı cephesinde hiç bir şey olmuyor yeni senaryolar gündeme getiriliyor... Alman Die Welt gazetesinin İstanbul’da tutuklu bulunan Türkiye muhabiri Deniz Yücel, kendisiyle yapılan ilk söyleşide Türk adaletinden adil ve hızlı bir dava talebinde bulundu. Haberini yorumsuz olarak veriyoruz.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Foto Galeri TÜMÜ
Bakmadan Geçme
Videolar TÜMÜ
E-Posta Listemize Katılın
Üye Girişi
YAZARLAR Tüm Yazarlar
Can PULAK
Orman yangınları üzerine
Serendip Altındal
NİŞANGAH
Zeki Sarıhan
CHP İÇİN: HATTI MÜDAFAA YOKTUR, SATHI MÜDAFAA VARDIR
Özgür Karakaya
KEYİF
Songül Gökyar
Songül Gökyar Aileyle Başarıya Giden Yol
Son Yorumlar
Video Galeri Tümü
ANKET
Bu kullandığınız site kapatılsın mı?
Hava Durumu

İçerik Yükleniyor...
Puan Durumu
Takımlar | O | G | B | M | A | Y | AV | P |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1.GALATASARAY A.Ş. | 36 | 30 | 5 | 1 | 91 | 31 | 60 | 95 |
2.FENERBAHÇE A.Ş. | 36 | 26 | 6 | 4 | 90 | 39 | 51 | 84 |
3.REEDER SAMSUNSPOR | 36 | 19 | 7 | 10 | 55 | 41 | 14 | 64 |
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. | 36 | 17 | 11 | 8 | 59 | 36 | 23 | 62 |
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 36 | 16 | 6 | 14 | 60 | 56 | 4 | 54 |
6.İKAS EYÜPSPOR | 36 | 15 | 8 | 13 | 52 | 47 | 5 | 53 |
7.TRABZONSPOR A.Ş. | 36 | 13 | 12 | 11 | 58 | 45 | 13 | 51 |
8.GÖZTEPE A.Ş. | 36 | 13 | 11 | 12 | 59 | 50 | 9 | 50 |
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 36 | 15 | 4 | 17 | 52 | 58 | -6 | 49 |
10.KASIMPAŞA A.Ş. | 36 | 11 | 14 | 11 | 62 | 63 | -1 | 47 |
11.TÜMOSAN KONYASPOR | 36 | 13 | 7 | 16 | 45 | 50 | -5 | 46 |
12.CORENDON ALANYASPOR | 36 | 12 | 9 | 15 | 43 | 50 | -7 | 45 |
13.BELLONA KAYSERİSPOR | 36 | 11 | 12 | 13 | 45 | 57 | -12 | 45 |
14.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 36 | 12 | 9 | 15 | 45 | 50 | -5 | 45 |
15.ONVO ANTALYASPOR | 36 | 12 | 8 | 16 | 37 | 62 | -25 | 44 |
16.SİPAY BODRUM FK | 36 | 9 | 10 | 17 | 26 | 43 | -17 | 37 |
17.NET GLOBAL SİVASSPOR | 36 | 9 | 8 | 19 | 44 | 60 | -16 | 35 |
18.ATAKAŞ HATAYSPOR | 36 | 6 | 8 | 22 | 47 | 74 | -27 | 26 |
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 36 | 3 | 5 | 28 | 34 | 92 | -58 | 2 |
Çok Okunanlar
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.
Sanal Yorum, Eleştiri, TV Gazetesi
KAPAT
Tahmin Ediliyordu Ama Gerçek Payı Olduğu Belirtiliyor
İstihbarat Olgusunda Trump ve Erdoğan Üzerine Yorumsal Analiz
Gazeteci Alican Uludağ: Sıradan Bir Tehdit Değil
Bir Gazetecinin Karşılaştığı Zorluklar ve Mücadeleler
İrfan Değirmenci Kimdir ve Tutuklanmasının Uluslararası Arenada Yankı Uyandırmasının Nedenleri bu durumda Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ne Yapsın?
Bu metin, TİP'in İstanbul Kadıköy'de yapılan gözaltılar ve Beyoğlu'ndaki eylem yasağı karşısında nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini ele almaktadır.
23 Yıllık Akp İktidarı, En Çok Eğitim Alanında Başarısız ve Liyakatsiz Oldu!
“Bizler, DESAM çatısı altında bir araya gelen eğitimciler, uzmanlar ve düşünce insanları olarak, Türkiye’de 23 yıllık AKP iktidarının eğitim politikalarını değerlendirdik. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygulanan politikalar, gençlerimizi 21. yüzyılın gerektirdiği becerilerle donatmaktan uzak kalmış, ideolojik öncelikler ve popülist adımlarla eğitimi bir çıkmaza sürüklemiştir,” diye konuşan DESAM Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Avcı, şunları söyledi;
Ölüm mü, Yaşam mı?
Rogg & Nok Analiz Merkezi'nin Yorumu
Can PULAK
Orman yangınları üzerine
Serendip Altındal
NİŞANGAH
Savaş Olasılığı Durumunda Zıt Kutuplar Arasında Müzakere İmkânı
Savaş, insanlık tarihinin en yıkıcı ve acı verici olgularından biridir. Tarih boyunca, uluslar ve gruplar arasında sayısız çatışma yaşanmıştır. Ancak, savaşın kaçınılmaz olduğu durumlarda bile, taraflar arasında müzakere imkânı her zaman gündemde olmuştur. Peki, savaş çıkma olasılığı içinde iki zıt kutup arasında pazarlık yapılabilir mi?
Manipülasyon ve Kriptolu Mesajlar: Eski Bir CIA Ajanının Hikayesi
Bir Gizemli Saklanan Hollywood Senaryosu Taslağı
Türkiye'nin Batı Bloğu Tarafından Güvenilmez Bir Müttefik Olarak Görülmesinin Nedenleri
NATO ve Avrupa Birliği İlişkilerinde Güven Kaybı, Avrupa Birliği, NATO ve Türkiye, İstihbarat Algılama Oluşumu ve Jeopolitik İstihbaratlar tarafından hazırlanan baskıcı ve yönlendirici Analiz, Avrupa'nın Bekleme Stratejisi: Neden ve Nasıl?