BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
217 bin abonenin elektriÄŸi kesilecek
» 217 bin abonenin elektriÄŸi kesilecek
217 bin abonenin elektriÄŸi kesilecek
DİCLE Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye, (DEDAŞ) bağlı Dicle Elektrik Perakende Satış Şirketi, (DEPSAŞ), Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak’ta elektrik borcunu ödemeyen aralarında kamu kuruluşlarının da bulunduğu 217 bin abonenin elektriğini kesecek. Şirket, elektrik sayaçlarının ücretsiz değiştirileceğini kentlerde billboardlara Türkçe ve Kürtçe afişler asarak duyurdu.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


